top of page

Tarief huwelijksceremonie

Om achteraf niet voor verrassingen te komen staan werkt Studio of Stories met 1 all-in prijspakket.  Maar wat zit er nu allemaal juist in dit pakket:

- een eerste en totaal vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is een heel belangrijk gesprek  want hier zien we of er een klik is tussen jullie en mij. Ik heb jullie volledige vertrouwen nodig  om de rest van de reis te kunnen voltooien.

- Na boeking volgt er dan een veel diepgaander gesprek waarin ik jullie veel beter leer kennen  zodat ik mijn verhaal kan beginnen opbouwen.
- Er volgen dan ook nog gesprekken met vrienden en familie van jullie. Dit zijn mensen die jullie zelf aangeven waar ik mee mag praten. Bij hen ga ik op zoek naar  leuke anekdotes over jullie  zodat ik jullie op jullie huwelijk ook nog kan verrassen. 

- Dan begin ik aan het maken van mijn teksten. Dit is best een tijdrovend maar o zo leuk werkje. Jullie mogen gerust weten dat er na het schrijven ook nog een schrap- en herschrijfsessie op mijn werkplank ligt want ik ben zelf niet snel tevreden over wat ik schrijf. Uiteindelijk komt het erop neer dat de tekst die ik uiteindelijk op jullie huwelijk kom brengen de tekst is waar ik zelf  110% achter sta. 

- begeleiding van jullie gastsprekers ivm hun teksten

- Een week voor jullie hoogdag kom ik nog eens langs voor de laatste puntjes op de i te kunnen zetten.

- Op de dag zelf ben ik minstens 1u15 min voor de start van de ceremonie zodat we zonder extra zenuwen  klaar zijn voor de ceremonie.

- 1 van de belangrijkste redenen dat jullie kiezen voor een ceremoniespreker is natuurlijk dat jullie iemand willen die alles in goede banen leidt &  de geschreven teksten  voor brengt zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van dit bijzonder magische moment en dat doe ik dan natuurlijk ook met heel veel plezier.

- Afhankelijk van jullie huwelijksreis maken we zo snel mogelijk na de ceremonie nog een afspraak voor een feedback gesprek waarin ik jullie ook nog een leuk aandenken schenk.
 

Zoals jullie kunnen zien kruipt er best wel veel werk in 1 ceremonie en daarom is de prijs van dit all-in pakket bepaald op 1.300eur (inclusief BTW).

 

Het aller-enigste dat er nog kan bijkomen is een km-vergoeding  (0,40eur per km) maar  die geldt pas vanaf 51km enkele rit  vanuit Ekeren. 

Omdat andere ceremonies op maat worden uitgewerkt is er geen standaardprijs hiervoor. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin er duidelijk wordt besproken wat jullie van mij verwachten  wordt er een offerte op maat opgemaakt.

Tarief andere ceremonie

bottom of page