top of page

Huwelijken

Wat is nu eigenlijk de perfecte huwelijksceremonie? Vraag dit aan 10 totaal verschillende koppels en je krijgt evenveel verschillende antwoorden. Het ene koppel wil een superromantische ceremonie, de andere wil het wat meer zakelijk, nog een andere wil het vooral heel grappig.

 

Bij Studio of Stories wil ik dat elke unieke klant hun onovertroffen ceremonie krijgt. Geen 2 ceremonies zullen hetzelfde zijn en dus verzeker ik dat er voor iedereen op maat zal gewerkt worden. Hoe we dat doen zal je jezelf afvragen? Wel, we beginnen met een totaal vrijblijvend kennismakingsgesprek want beide partijen moeten zich goed voelen bij elkaar om tot de ceremonie van jullie dromen te kunnen komen. Ik wil bij deze kennismaking graag van jullie horen wat voor soort ceremonie jullie willen…en natuurlijk krijgen jullie van mij te horen wat er van mij verwacht mag worden.

Beslissen jullie daarna om met Studio of Stories in zee te gaan? Zoveel te beter en dan begint het echte werk. Dan gaan we nog eens samenkomen maar dan voor een veel diepgaander gesprek waarin ik jullie verhaal ga te horen krijgen…maar wees gerust niet alles wat er op de ceremonie gezegd zal worden komt uit jullie mond! Ik wil jullie op die dag ook nog verrassen en dat kan natuurlijk enkel als ik ook met jullie ouders, broers/zussen, getuigen, of nog anderen heb gesproken! Hoe dan ook spreek ik wel enkel met mensen die jullie aangeven zodoende moeten jullie echt geen angst hebben dat jullie de hele tijd met rode kaken moeten staan.

Als ik alle informatie heb ga ik achter mijn pc kruipen en de teksten uitschrijven. Ook als jullie gastsprekers in jullie ceremonie willen, ga ik hen helpen om hun tekst op en top te krijgen.

Last but not least is er nog 1 ding dat moet gebeuren en dat is jullie laten genieten op de hoogdag zelf. Door alles aan mekaar te praten zal ik jullie en jullie gasten laten lachen, misschien een traan wegpinken maar vooral genieten.   Ik zal er voor zorgen dat de jullie herinneringen  in een mooi verhaal gegoten zijn zodat jullie huwelijk een nieuwe herinnering die je nooit meer vergeet.

Audrey&Joaqim-756.jpg
bottom of page